onsdag den 29. februar 2012

Kort

Jeg har lige lavet lidt kort med meget gamle billeder. Jeg har været så heldig at få et gammelt album fyldt med billeder, som der desværre ikke er nogle der ved hvem er, udover at det et eller andet sted er noget familie. Så nu bliver de brugt til scrap. De er fantastisk flotte de damer der er på billederne også de møbler de står ved, så de mååå vises frem.





Stemplet på indersiden af kortet med TH tekststempel


Her er papiret stemplet med et TH baggrundsstempet, som jeg købte på byttebordet af Tanja :-))

lørdag den 25. februar 2012

Scrapdag i Nr. Snede

Så kommer der lige lidt mere fra weekenden i Nr. Snede. Jeg fik lavet lidt forskellige LO´er og hygget en masse. Det var en kanon god dag men masser af scrap, hygge, lækker mad og dejlige scraptøser:-))))))


Min far som elsker at køre bil, derfor biler og papir med kort og rejsebeskrivelser.


Min nabos søde børn. Billedet fik jeg af dem til jul så det skulle da scrappes.


Skolefoto af Sune fra 2010. Jeg var heldig at få et fra 2011 i julegave, så der blev byttet om i rammen, og årgang 2010 blev scrappet.

onsdag den 22. februar 2012

Vinder

Nu kommer der lige et par LO´er fra scrapweekenden i Nr. Snede. Linda havde givet os et par skitser vi skulle/kunne lave til en konkurrence. Følgende er så mine indlæg:


Dette er mit LO som jeg var så heldig at vinde på ...... Hurra
Jeg har selv lavet bagsiden som desværre har tendens til at knække, men jeg har mistet på modelpasta og brugt klar Utee på alle TH delene.


 ..... og dette er så mit herre-inspirerede kort, som var lige ved at vinde......
Nærved og næsten slår jo som bekendt ingen mand af hesten :-)))

lørdag den 11. februar 2012

Bente

Atter et LO denne gang med Bente, som er dameskrædder og min bonusmor, derfor mønsterpapir og gine.



Et close-up af noget af pynten.

onsdag den 8. februar 2012

Marie-Louise

Jeg har lavet et LO med  et billede, som jeg fik til jul af Marie-Louise. Den orange matte har rigtig fremhævet hendes egne flotte farver og givet hende glød.



Her er et close-up af pynten

mandag den 6. februar 2012

Mini-kort

Så har jeg været igang med at lave mini-kort á-la Annette. Super måde at få ryddet op i sine rester på. Disse 5 kort vare bare lige en hurtig prøve, men det er ikke sidste gang jeg laver mini-kort. Jeg skal prøve med andre spellbinders også.


Svar til Dorte angående det forrige kort: nej det er ikke et billede fra nettet, det er et stempel fra "stampingbella" som er farvelagt med Promarker. Stemplet kan købes hos Unik-Scrap.

fredag den 3. februar 2012

Fødselsdagskort

Ja hende min moster skal vel også have et kort til at følge gaven, som foruden posealbummet består af et armbånd i en gaveæske.


Kraftigt inspireret af Malene fra Norge



Lige en enkel lille gaveæske