søndag den 29. juli 2012

Sommersmash

Ja så er jeg tilbage efter 3 ugers sommerferie med perfekt vejr. Første uge var jeg i Berlin  og Lûbeck i 24- 25 graders varne. Den anden uge havde vi Sune og boede næsten i Legoland. Vejret vekslede mellem sol, skyer og meget lidt regn og temp. på 18 - 22 grader, og den sidste uge har jeg ligget på stranden i fuld sol og megen varme :-))))))))))))) Super.
Jeg har smashet undervejs i min hjemmelavede smash bog, så med min lille kuffert med forskelligt pynt og min Canon Selphy printer, er det jo nemt at smashe "on the road".
Ja så er bilen pakket og turen kan starte


En enkelt tår kaffe undervejs inder vi lander i BerlinDer er fantastisk mange cykler i Berlin og de er farligere end biler, for de kører bare og det går stærkt:-))Vores tjener mente at vi skulle fotograferes, mens vi ventede på maden, så han bad om mit kamera og tog en del billeder. Godt initiativ...for ellers er fotografen (jeg) jo aldrig med på ferien:-))))

Det var først udpluk af bogen, der kommer mere senere, det er en tyk bog:-)))))))

4 kommentarer:

 1. Skønne sider i din Smash bog. Det er så hyggeligt at følge med i.
  Jeg glæder mig til at se mere!

  SvarSlet
 2. Dejlig bog som giver gode minder:-)
  Glæder mig til vi ses

  SvarSlet
 3. Dejlige sider i din feriebog. Og godt at tjeneren kunne skaffe bevis for at du var med på turen. (kender godt problemet)
  Sikke mange små fine ting du har fået med - og dejligt med al den tekst.
  Tak for dit besøg forleden. Det var som altid hyggeligt at få en snak med dig. Og vi kan jo altid finde noget at tale om....

  SvarSlet
 4. Fantastisk bog med mange gode minder. Herligt, at alle de små ting ikke bare kommer i en skuffe og glemmes, men kommer til ære og værdighed i denne skønne bog. Gode fotos:)
  Vil holde øje med din blog for at se flere sider.
  Fortsat god sommer.
  Karin

  SvarSlet