tirsdag den 18. september 2012

Barselskort

 
Her kommer lige et hurtigt indlæg med endnu et barselskort lavet i de farver moderen holder mest af.
 Min far døde lørdag morgen, så denne weekend blev lidt anderledes end vi havde planlagt, og det er også grunden til, at jeg ikke har kommenteret  indlæg de sidste dage, men jeg vender frygtelig tilbage :-))))))
 
  
God tirsdag til jer alle.
 
Scrapknus Lise

6 kommentarer:

 1. Det er jeg frygtelig ked af at høre med din far Lise. Håber I alle er ok.
  Sødt kort

  SvarSlet
 2. Skønt kort, det kan jeg rigtig godt lide, skønne farver. Det var da rigtig kedelig med din far, må jeg have lov at kondolere.

  SvarSlet
 3. Først må jeg kondolere med din far. Det er da trist - og så lige nu, så kort før din f.dag.
  Rigtig sødt kort til baby du har lavet - i en flot farve.

  Tanker og knus til dig fra os begge her.

  SvarSlet
 4. Jeg vil også gerne kondolere med din far. kortet blev rigtig flot

  SvarSlet
 5. Rigtig sødt kort!
  Håber at du har det godt, stort kram.

  SvarSlet
 6. kondolerer med din far, trist at miste forældre. super fint kort og jo tak det går så fint med Molly men et stort arbejde fordi hun åbentbart har en stærk personlighed, det lille myr så vi er nødt til at knurre og tage fat i nakken på hende(råd fra kennel mor) indtil hun bliver underdaning og det øver vi i hver dag for hun ser ud som hun har glemt hvad hun ikke må og bide i mine ben og knurre skal hun ikke men hun er vidunderlig og så nuttet. renlig er hun langt fra men det kommer jo af sig selv og gårtur er heller ikke noget hun synes om men jeg trøster mig med at jeg ikke kender en hund der ikke gerne vil ud at gå tur. Så jeg er fuldt optaget og får heller ikke lagt så mange kommentarer, det bliver til scrap når Molly sover ligesom at have spædbørn, dejlig og mange glæder og dagene flyver afsted. Poul er igang med nyt tag på vores kolonihavehus så jeg er "enlig mor" hi hi
  Stort kram og varme tanker Pia

  SvarSlet