søndag den 18. november 2012

Herrekort

Lige et par herrekort som jeg syntes er sjove at lave. Den store bil har både fået Glimmer mist, Goose Boms, glimmer, gaze sværte, Inka Gold, Utee og meget mere :-)))))) Det var rigtig sjovt:-))))) 
Dette billede er et gammelt postkort fra 1907, som jeg har skåret til og giver lidt Glitter Glue i kanten. Det var igen et "anfald" af at bruge hvad jeg havde, og ikke smide ud eller bare købe nyt:-))))
Det smitter ikke:-)))) og anfaldet varer nødvendigvis ikke ret længe, men det er nu meget sjovt:-)))
 
God dag til alle:-)))
 
Knus Lise
 

6 kommentarer:

 1. Jeg er godt klar over at det har taget meget længere tid med "bilkortet" men jeg kan nu bedst lide hunde kortet det er så dejligt, og det med at bruge hvad man har, bruger jeg også. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. ja det er rigtig sjovt at få fingrene i guld, glimmer og andet,super seje kort du har lavet. hvis jeg kommer til SAM er det kun for at handle sikkert lørdag, vi skal hygge med Mathilde da hendes mor og far skal holde julefrokost for vennerne
  knus Pia

  SvarSlet
 3. Skønne kort du har lavet, den bil er simpelhen skøn, det stribet papir er bare super flot, det giver en god effekt, flot og gennemført alle tre kort.

  SvarSlet
 4. Sikke flotte kort igen - og med masser af grisseri på det første. Flot effekt med det stribede baggrundspapir bag bilen.
  Og så må jeg endnu engang - og alligevel - bede dig om at tage lidt med til SAM. Pakker snarest.....Regner med at vi kan sms'e om det.
  God ny uge herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Yes det er bare helt OK :-)))
   Knus Lise

   Slet
 5. super fine kort og lækkert papir du har brugt

  SvarSlet