søndag den 9. december 2012

7.+ 8.+ 9. dec.

Ja så er jeg lige kommet hjem fra sjælland igen igen, 3. weekend i træk, men denne gang i snestorm. Folk kørte pænt og efter forholdene, så det var egentligt ikke så slemt. Vi kørte mellem 60 og 80 km/tm fra Dyssegaard til Korsør, derfra var føret normalt indtil Fredericia, så kom rimtågen, men vi kom hjem på 4 timer mod normalt 2,5 tm. Det kunne have været meget værre:-)))))

Men selvom jeg ikke har været hjemme har jeg fået skønne pakker:-)))) og dem vil jeg vise jer her:-))

 
7. dec. fra Linda: håndsymaskine, som jeg længe har ønsket mig og fra Gitte en kop/flaskeholder/klemme lige til at sætte på en bordkant:-))) 2 super gaver som jeg er meget glad for.


8. dec. Sytilbehør fra Linda, så nu er der ingen undskyldning for ikke at skifte farve....super og fra  Gitte cellofanposer enten til kort eller som lommer til billerder på LO´er. Atter 1000 tak tøser:-)))

9. dec. fra Linda en blomster die som jeg har ønsket mig siden et kursus hun selv holdt, hvor den blev brugt. Jeg har ledt og ledt efter den, men kunne ikke finde den, og så dumper den bare ned her hos mig idag....skøøøøøøønt, og fra Gitte en rulle super lækker lilla papir ( gad vide hvad det er der er med mig og den farve) som jeg også glæder mig meget til at bruge:-)))
1000 tak I skønne tøser. I finder lige alt det jeg ønsker mig...I er bare skønne:-)))
Knus  Lise

6 kommentarer:

 1. Jamen det er jo ren fornøjelse når det hele bare lige falder i din smag:-)
  Glæder mig til at se du bruger den dies...ved jo godt at du virkelig har efterlyst den;-)))
  Godt jeg fandt den:-))
  God søndag aften

  SvarSlet
 2. Dejligt at vide dig godt hjemme igen. Den rimtåge vi kunne se herfra var næsten uhyggelig.
  Du er bare så forkælet med alle de ting du får. fantastisk.
  God slap af aften.....

  SvarSlet
 3. Lækre scrapgaver!
  Du må have en god aften.

  SvarSlet
 4. Skønne gaver du har fået. Rigtig god uge til dig.

  SvarSlet
 5. Skønne og lækre gaver - kan godt forstå, at du er glad for dem :)

  SvarSlet
 6. super skønne scrapsager, uh jeg har også den håndsymaskine troede jeg ville bruge den men den ligger ubrugt, jeg er ikke gode venner med symaskiner mere, uanset størrelsen hi hi. ja det var et frygteligt vejr her på sjælland var til guldbryllup i går aftens på kro men vi kom dog sikkert med taxa begge veje men det var ikke nemt at komme gennem snefygninger ude på landet

  SvarSlet