tirsdag den 5. februar 2013

Scrapdag hos Tina

I lørdags var vi en flok tøser samlet hos Tina til en super hyggelig scrapdag. Foruden super lækker mad, en masse dejlig snak fik vi også lavet noget. Jeg fik bl.a. lavet et LO, en tag, et kort og noget på et minialbum som endnu ikke er færdigt:-)))


                                                                  Lidt kreativt rod :-)))))


                Layout med Marie-Louise...kan det passe at TH sneg sig ind igen:-)))))) Jeg ser at der har sneget sig en fejl ind på billedet...årstaller er 2012 og det er rettet på selve LO´et efter billedet er taget:-)))


                          En enkelt fødselsdags tag med et stempel, som er farvet med promarkers:-))


Jeg var heldig at købe en TH blog og måtte selvfølgelig lige lave et kort, hvor den var repræsenteret sammen med mit nye bilstempel:-)))))

                                                 God tirsdag aften til jer alle i blogland:-)))

                                                                           Knus Lise

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig dag. Fine ting du fik lavet.

  SvarSlet
 2. Har også lige købt endnu en TH blog . Sikke flittig og flotte ting du fik lavet, jeg fik på 12 timer i lørdags ikke lavet noget så vi tar afsted igen på lørdag så der skal jeg se om jeg ikke kan få produceret noget, jeg prøver at forberede så jeg ikke skal slæbe alt for meget med
  Du må have en god aften

  SvarSlet
 3. Det lyder hyggeligt.
  Flotte kreationer, du fik lavet.

  SvarSlet
 4. Det er bare skønt med sådan en dag og skønne ting du har fået lavet, jeg er hel vild med dit tag, det er utrolig flot malet og smart med en bukselomme, super flot.

  SvarSlet