tirsdag den 8. maj 2012

"Skrivepult"

Jeg fandt denne "skrivepult", som egentligt er en syæske, en dag jeg var i Netto. Den måtte jeg bare eje og pynte, så den passede til mig. Det var én af de ting "som hoppede" ned i kurven helt af sig selv:-))))) helt uden min hjælp:-)))))))))Th dies, gamel pen fra en fyldepen,blomster m.m.Nu skal den bare fyldes med "hemmeligheder" eller skrivetøj:-))))

8 kommentarer:

 1. Nej, hvor er den fin. Jeg ville aldrig have kunne se de muligheder.
  Flot som du har fået den pyntet med fint papir der passer til stilen.
  Nettos spotmarked er en skøn opfindelse. Der er så mange ting, man ikke anede man havde brug for...haha.
  God aften til dig.

  SvarSlet
 2. Hej mor.
  Super lækker lille pult, den er blevet total fed, har jo set den IRL og jeg glæder mig til jeg skal igang med min, for jeg har jo været heldig at få fingerne i en magen til :-)
  Knus Gitte

  SvarSlet
 3. Hvor er den også bare flot! Tillykke med den.

  SvarSlet
 4. Wauw... hvor er den blevet flot, er imponeret over at der er nogen der er så god til at se muligheder i alt muligt - FLOT !!!

  SvarSlet
 5. Ha ha tror du slet ikke du kom til at hjælpe lidt til, med at hoppe:)))))) Hvor er den skøøøøøøøøøøn, rigtig flot pyntet.

  Vi havde skønt vejr her på sydhavsøerne i går,
  da vi fejrede min svigerfar, tak:)
  Men så fik vi regnen i dag, skal jeg love for.

  SvarSlet
 6. wow super flot pyntet sådan en æske noget lignede kom også i min kurv for et stykke tid siden, rålækkert pyntet Lise
  Du må have en god weekend
  knus Pia

  SvarSlet
 7. Den er bare så flot Lise, jeg har ikke set den i Netto, for så var den også hoppet i min indkøbsvogn, (og Max ville sige hvad vil du dog med den) den vil våre perfekt til skrivegrej og frimærker, den slags man altid skal lede efter når man skal bruge det. knus morkaren. p.s. tak for din venlige kommentar på min blog, jeg er snart træt af det københavnske hospitalsvæsen, jeg tror selv det er mit lave blodtryk, der er hovedårsagen og så måske forkalkning.

  SvarSlet
 8. Nu hvor jeg ser hvor flot og elegant den er blevet efter at du har pyntet den, så ærgrer jeg mig da lidt over at den ikke endte nede i min kurv da jeg stod og kiggede på den.

  SvarSlet