lørdag den 14. december 2013

14. december

I dag vil jeg blogge fra morgenstunden....undskyld formiddagen.......men jeg sov til 9.45 idag skøøøønt...så det er morgenstund endnu:-))))))))
Jeg skal bruge hele dagen ved scrapbordet...jeg har en julegave der skal være færdig, og vejret er jo heller ikke til at lukke en hund ud i, så det bliver ren hygge:-))))
Dagens gaver er lige så skønne og anvendelige som alle de forrige. En TAB punch fra Linda...tusind tak søde og bomulds snøre i 3 farver fra Gitte...også tusind tak til dig søde:-)))Er det ikke skønne pakker fra to skønne nissepiger:-))))))

God lørdag til jer alle

Knus Lise

7 kommentarer:

 1. Dejlige gaver igen....Gad vide om du har plads til alt det nye......
  Jo, Lise. Vi blev helt afdaskede i går. Virkelig en hård omgang....og det fortsætter desværre nok i lang tid.
  Rigtig god hyggedag, mens vi andre drager til fødselsdag hos Peter.

  SvarSlet
 2. Det lyder som en skøn dag, vi er netop kommet hjem fra jule shopping, det var hyggeligt...vi var alle afsted + svigersøn:-)
  Mangler kun til mine forældre men det skal bestilles på nettet.
  Jeg mangler at handle til køleskabet det gør jeg efter eftermiddags øl:-)
  Så skal der pakkes til kursus i morgen og laves dyresteg med alt til aften😊

  SvarSlet
 3. Endnu flere skønne kalender gaver. :) Dejlig med 2 nissepiger som kommer med kalendergaver, det bliver dobbelt op af skønne gaver. =0)
  Rigtig dejlig weekend :)

  SvarSlet
 4. Ej nogen fede gaver du får fra dine skønne nisser. Det er nu ikk karla der døjer med dumme ører, men mig. Jeg er født med defkte knogler i ørerne... Og nogen trommehinder der har lever et hårdt liv.

  Knus

  SvarSlet
 5. ja må sige det er nogle skønne gaver de hat købt til dig, her har den stået på julegave indkøb på strøget sammen med min datter, hyggeligt men sikke mange mennesker der havde fået samme ide

  SvarSlet
 6. Lækre gaver - er sikker på, at du nok skal få lavet nogle spændende sager med den punch og snor kan man jo altid bruge ;)

  SvarSlet
 7. Lækre gaver, du har fået! Jeg er lidt nysgerrig på, hvad den tab punch kan?

  SvarSlet