søndag den 8. december 2013

7. + 8. december

Ja så er jeg tilbage i Vejle efter en skøn weekend hos Gitte og familie. Det stormede i fredags, hvis det skulle have undgået jeres opmærksomhed, og var vi kørt fra Vejle blot 15 min. senere, var vi blevet stoppet ved storebæltsbroen med 5 timers ventetid i sigte, men heldigvis kørte vi på lavbroen i to rækker, da de i radioen kl. 16 sagde at nu var broen lukket til kl. 21. De tømte broen for billister, så vi sneglede os over med max. 40 km. i timen (så er det svært af få fartbøder). Jeg har aldrig set lastbiler køre SÅ pænt og SÅ langsomt, men alle kom over i god ro og orden:-)))))))
Kalendergaverne for denne weekend kommer her i samlet flok, og de er SUPER skønne alle sammen:-)))
STOR TAK  skal der endnu engang lyde til Gitte og Linda for skønne pakker og fantastisk kreativitet. Jeg glæder mig helt vildt til at bruge alle de skønne ting, som I har fundet til mig:-)))))))

7. december


Fantastisk bog fra TH med plastik lommer i forskellige størrelser........den er skøøøøøøøøøøn. Min hjerne kører på højtryk, for at finde det absolut bedste emne at bruge den til........og jeg glæder mig..tak Linda:-))


og også en dejlig deodorant...skøøøøønt. Tak muser:-)))))


8. december


Lige hjemkommet og hvad indeholder dagens pakke....den embossing folder jeg har ønsket  mig aller mest. Det er næsten for godt til at være sandt. Tusind tak Linda:-))))


og i pakken fra Gitte var der denne skønne kortholder, den bliver straks brugt til julekort...den er bare så sød:-)))) Tusind tak Gittemus og også tak for en skøn weekend:-))))))))

God søndag aften til jer alle:-)))

Knus Lise

6 kommentarer:

 1. Hvor er det godt, at I kom helskindet både frem og tilbage, og heldig for Jer, at i slap for den lange ventetid, selv om turen over tog længere tid end ventet.
  Lækre ting du har fået i weekendens pakker, især embossingfolder og den skønne kort holder.

  SvarSlet
 2. Dejligt at høre at turen gik godt.
  Ja jeg var noget spændt på gaven i nr. 7.... Hvis det er helt håbløst, så må du bytte:-)
  Men nr 8.... Den ved jeg du vil elske:-)
  Ha det godt

  SvarSlet
 3. Godt at vide dig sikkert hjemme igen. Du kan tro, vi regnede på tiderne i fredags, for vi vidste hvornår I skulle af sted......og vi var usikre på om I nåede over.
  Lækre ting du har fået...incl den fine embossingfolder.

  SvarSlet
 4. Skønne gaver du har fået redet dig...
  Her i Roskilde var der både storm og vand... Så jo Bodil kom. Så , pg sejrede....

  Knus fra mig

  SvarSlet
 5. Sikke da en oplevelse for at komme til Sjælland. Det er heldigvis ikke hver dag, det sker!
  Lækre gaver. Jeg kan godt forstå, at du kan bruge TH-mappen og naturligvis også embossing folderen - den har vist stået på manges ønskeseddel i år :)

  SvarSlet
 6. hold da op så mange lækre sager og den Tim bog/album ser super lækker ud og smart kortholder.
  Du må have en god aften, her går tiden med at passe 2vovser så der er liv og glade dage for de er jo stadig lidt hvalpet selv om de er 1,5 år gamle

  SvarSlet