mandag den 1. december 2014

1. december

Ja så blev det den første december og tid for juleblogning. Jeg er jo så heldig, at jeg får pakkekalender af min søde datter hvert år, så det kommer på blogger hver dag.
Jeg har også sædvanen tro, lavet en julebog. Denne gang af en gammel bog, som jeg har hevet indmaden ud af, sat ringbinds-ringe i og brugt tags som sider. Jeg glæder mig til at fylde billeder i den:-))

Først julebogen....så julehuset som var i den 1. pakke :-)))


Og endelig lige lidt til og fra kort:-))))))


God aften til jer alle.

Juleknus Lise

7 kommentarer:

 1. Sikke mange dejlige billeder, jeg er da helt vild med din ide med den gamle bog, gamle bøger kan være utrolige smukke, og så lave den om til december album, det kunne jeg rigtig godt finde på også, hvordan fik du limet ringbinds ringene i? den skal jo sidde ret godt fast for at kunne holde til brugen når familien på skift skal studere den. knus morkaren.

  SvarSlet
  Svar
  1. I dette tilfælde er de bundet fast med en skindsnørre, men ellers kan man også bruge TH Hitch Fasteners.
   Kh. Lise

   Slet
  2. Tak for svaret Lise, du har helt ret, jeg havde ikke set dit svar, men hvis man nu ikke vil stikke og sy i ryggen, mon man så ikke kan få den til at blive der med en lim pistol? det vil jeg nok prøve hvis jeg finder en anvendelig bog. knus morkaren.

   Slet
 2. sikke flot julebog og flot gave i pakkekalenderen, smukt dekoreret

  SvarSlet
 3. Ja den julebog husker jeg starten på. Rigtig flot og med fint udskæringer.
  Fin fin gave du begynder med at få. Spændende hvad du ellers skal pakke op den kommende tid.
  Vi prøver at få blogget igen i år. Og så må vi følge med her, når vi nu ikke har tid IRL. Haha....sådan et par travle damer !!!
  God aften til dig.

  SvarSlet
 4. Super flot julebog og en skøn ide.
  Din første pakke er bare så flot, det er jo et hel kunst værk, super skøn gave.
  Tak for en hyggelig aften ved unik scrap, dejligt at møde dig og din søde datter.
  Hilsen Annette

  SvarSlet
 5. Ja, hvor er det skønt at blive "begavet" med en pakkekalender her i denne måned - det er så hyggeligt at se, hvad det er, man lige står og "mangler" ;)

  Lavede forleden tags til min svigermor (bare punch og dies) og hun var overrasket over, hvor hurtigt det gik - så måske jeg skal lave et sæt til hende med snefnug på, for det er så hurtigt men ser bare så godt ud i stedet for de købte ;)

  SvarSlet