søndag den 21. december 2014

21. december

Ja jeg kan kun sig,e at jeg er begavet med en sød og kærlig nissepige....som heldigvis ikke kan tælle, for der er igen 2 pakker til mig på samme dag........ellers er det ren forkælelse:-)))))
Lakrids syrup....mums............I´m loving it:-)))) og A6 kartotekskort, som passer perfekt i de kartoteksskuffer, som jeg har haft med hjem:-))))
Så har jeg traditionen tro bagt marcipanpleskner....meeeeeeen fået dem sat for tidligt i køleskabet, så nu er chokoladen blevet grå...........øv øv, men det ændrer jo heldigvis ikke på smagen......og så lige et enkelt julekort med dies fra ham i ved-))))))) og Maja papir:-))


God søndag til alle:-)))

Juleknus Lise

3 kommentarer:

 1. Ja du har en sød og køn datter, at hun så ikke kan tælle, gør ikke så meget.....og slet ikke når det er på den måde....👍
  Dine kager er fine, og så må man jo lukke øjnene når man putter dem i munden, for smagen er sikkert i orden.
  God dag derovre fra os herovre. I dag i tørvejr. 😃

  SvarSlet
 2. Fine gaver og rigtig flot kort. Håber, du har haft en god SØNDAG (og ikke lørdag ;) ) ... men du fik mig da lige til at tænke mig om en ekstra gang ;)

  SvarSlet
 3. Lakrids skønt, og jeg er sikker på de kager smager dejligt, men hvorfor i køleskab, jeg lægger altid mine i kage dåser. knus morkaren.

  SvarSlet