fredag den 24. august 2012

Indbydelser

Det er ikke fordi jeg ikke scrapper, at der er gået så lang tid siden jeg sidst har blogget, men jeg har gang i så mange ting for tiden, som først skal afleveres inden de kan blogges, så derfor denne pause.
Nu kommer indbydelserne til min egen fødselsdag , som jo selvfølgelig kolliderer med convention:-(((( Jeg har prøvet at klage til min far, men som han sagde, så vidste han jo ikke dengang, at jeg ville blive scrap-o-man, så det var der ikke noget at gøre ved:-)))))) Så er det godt at der kommer SAM senere på året:-))))
 
Lidt close up billeder


 
Hvis ikke "fru Lilla" skal have lilla indbydelser, hvem skal så:-)))))))))
 
God weekend.
 
Scrapknus Lise

7 kommentarer:

 1. Er du da helt tosset, sikke et arbejde med stanse mm. De er vildt flotte og meget lilla-e.

  Øv at det kollidere med convention...

  Jeg kom kun på shoppe besøg på Sam tror jeg ...

  Knus

  SvarSlet
 2. Hold da fast .....Sikke flotte indbydelser. Du har da lavet et KÆMPEarbejde. Men farven overrasker mig overhovedet ikke.....hihi.
  Nu du skriver det, husker jeg godt, at du sagde, at du ikke skulle til convention fordi du skulle noget andet. Og du er da lovlig undskyldt, må jeg sige - selv om vi så må undvære dit gode selskab den dag.
  Tænk at du bliver 60 år.....Godt man ikke er SÅ gammel. hæhæ...

  God weekend fra os alle 3.

  SvarSlet
 3. Rigtig flotte indbydelser og et kæmpe arbejde.
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 4. Hold da op sikke et arbejde, men hvor er de flotte. Vi vil savne dig til conventionen.

  SvarSlet
 5. Du godeste, hvor er de FLOTTE. Meget FLOTTE.Sikke et stort arbejde der er lagt i de indbydelser. Gad vide hvordan evt. bordpynt m.m. kommer til at se ud? Måske lilla farver?
  Håber du får en dejlig fødselsdag og fest, men ærgerligt, at vi ikke får hilst på hinanden til Convention. Måske næste år.
  Karin

  SvarSlet
 6. wauuuuw Lise sikke et arbejde at lave alle de flotte indbydelser, så smukke og glæder mig til at se dine bordkort o.l. som du sikkert også skal lave selv. Vi kommer sikkert heller ikke med til Convention denne gang
  Her skinner solen og vi nyder sensommeren og glæder os til vi får vores lille 8 ugers hundehvalp hjem den 9 september en coton de tulear, det bliver sikkert som at få børn igen
  Ha* en god dag
  knus Pia

  SvarSlet
 7. Wauw hvor er de bare smukke søde Lise....og ja..selvfølgelig skal de være lilla. Elsker det.
  Knus
  Dorte

  SvarSlet