mandag den 6. august 2012

Mixed media kursus

Lørdag var vi en flok piger, der var på kursus hos Unik, hvor vi havde overtalt Benedikte til at holde kursus i mixed media. Det var utrolig lærerigt og et fantastisk godt kursus. Vi arbejde koncentreret, grissede, snakkede og hyggede os og kom hjem med færdige billeder allesammen. Det var bare super

Advarsel: det bliver et laaaangt indlæg....undskyld:-)))).


Først  billeder af de hårdt arbejdende kursister:-))))


Alle gik til arbejdet med krum hals......


og godt humør.....
Her kommer mit billede....for en gang skyld er det Sune der har stået model, det sker ikke så til...hi hihihihihi :-)))))close up af pynten. Jeg valgte at holde mit billede i gråtoner, da fotoet er sort/hvidther er lidt dimser fra en dåse, jeg købte af Linda i fredags....tak for det - Linda:-)))


Tak til jer der gad kigge med hele vejen:-))))  og tak for alle jeres dejlige kommentarer:-)))

Scrapknus Lise

9 kommentarer:

 1. Hold da op hvor flot, nå, det er det der heder multi media, de kræver vist at man har en bunke "ting og sager" men det ser hammernede godt ud, der er stadig noget jeg ikke har prøvet. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Dit lo ser altså smaddergodt ud, men det syntes jeg jo også i lørdags. Ja det var et hyggeligt, lærerigt kursus hvor der også var plads til at snakke og grine

  SvarSlet
 3. Det ser bare så hyggeligt ud. Og tænk at lære at lave sådan et grisseri på en organiseret måde.....hihi.
  Gæt hvem der godt ville have været med. Men jeg har jo andet at lave.....lige nu altså.
  Dejligt resultat du fik ud af dagen. Og hils lige Gitte og sig at vi godt vil have leveret andre modeller end Sune. ikke fordi han ikke er god - men når han bliver 20- 30 år bliver det nok ikke så sjovt.......Det må hun lige tænke over.
  knus.

  SvarSlet
 4. Ihh... hvor ville jeg gerne ha´ været med på det "grisse" kursus, nå men det må så blive anden gang. Det ser smadder hyggeligt ud, og super flot resultat du kom hjem med.

  SvarSlet
 5. Kanon flot LO. Herligt med alt det grisseri - og så ender det så flot. Den stil med de grå/brune toner - Whauuuuu, sir` jeg bare.Den model burde tage betaling, når Mormor sådan udstiller ham:)
  Karin

  SvarSlet
 6. wow Lise hvor er det et super layout så flot afstemt med pynt og farver så lækkert og hvem der bare boede lidt tæt på unik hobby så ville jeg helt bestemt have været med, det er så sjovt at arbejde med har været på kursus hos Anna fra Polen.
  Du må have en god weekend
  knus Pia

  SvarSlet
 7. bare super flot lavet og det er du da rigtig go til, det er så sjovt at grisse, indimellem

  SvarSlet
 8. Rålækkert layout. Det er så skønt at lære noget nyt!
  God søndag aften.

  SvarSlet
 9. Superflot Lo og så afstemt og smukt i gråt

  SvarSlet