søndag den 5. august 2012

Smash

Ja så kommer det sidste uddrag af min 3 ugers sommerferie. Jeg kunne jo lige så godt lave hele ferien, nu jeg var igang:-))))


Der skulle også bygges med Lego.....man er jo noget i skolen når ens morfar har arbejdet på Lego, selvom det er mange år siden:-)))))
At komme på scenen i Borg showet er virkelig et hit:-)))))


Lidt forkælelse.........


Så blev det tid til at komme til Langeland på Festival....det var så slut på vores dejlige ferie med Sune:-))Nu skal I slippe for mere af min sommerferie...men den har været god:-))))))

Tak til dem som gad følge med så længe og for alle jeres dejlige kommentarer, dem nyder jeg at læse.

Scrapknus Lise

6 kommentarer:

 1. Det har vist været en dejlig ferie, og du er utrolig skrap til at lave smash bøger. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Hvor har du /I haft en dejlig ferie. Ingen kan være i tvivl om det, efter at have set dine mange og meget forskellige sider.
  Du har fået plads til mange fotos - og mange små sjove pynteting.
  Rigtig god arbejdslyst. Hold op hvor det regner til morgen. Så det er jo fint at skulle sidde inde på kontoret hele dagen...ikke.

  SvarSlet
 3. så flotte sider og hvor er det nogle søde detaljer du har med, et super dejligt album med ferieminder. Her er regnen ikke startet men vi har hørt den kommer øv øv vi synes sommeren kommer i små øjeblikke ville gerne have lidt mere og jeg synes jeg på mine sommerblomster i krukkerne kan se efteråret er på vej
  Du må have en dejlig dag trods regn
  knus Pia

  SvarSlet
 4. Hold da op du har været aktiv når du allerede har lavet hele jeres ferie.. Det ser rigtig godt ud... glæder mig til at se mere..

  SvarSlet
 5. Endnu mange flotte sider i dit feriealbum. Tak, for kigget. Er virkelig blevet godt inspireret af de fine sider og foto. Sune må da elske det album:) Hvor har du fået mange gode små detaljer med.
  Nu, hvor regnen står ned i tykke stråler, er det jo hyggeligt at se i feriealbum.
  Karin

  SvarSlet
 6. Flere dejlige sommer sider! Tak fordi, vi måtte se med.

  SvarSlet