fredag den 3. august 2012

Sommer med Sune

Ferien med Sune blev selvfølgelig også smashet. Jeg skal jo som sædvanligt lave sommerferie album til Sune, så det er rart at have noget at holde sig til:-)) og for engang skyld ikke kun små lapper papir, dvs. at i år får jeg også selv lidt fra ferie., For når jeg er færdig med Sunes bog gider jeg ikke lave mere med de samme billeder:-))))Feriens tema i år var Legoland. Det var det han helst ville, og da vi har sæsonpas alle tre var det jo heller ikke noget problem. Så må vi jo gemme alle vores gode forslag til oplevelser til en anden gang, når nu det var hans højeste ønske:-)))))))
En enkelt afstikker til Givskud var der også på ønskelisten:-)))samt en tur til Skærup Zoo...ud til den sorte jaguar (panter) som måske skal være far i slutningen af oktober. Det er spændende:-))))Caro og Calos (jaguarerne) for "slik"........kyllingebryst......

7 kommentarer:

 1. Pragtfuldt feriealbum. Gad vide hvordan du har lavet/trykt de to fine sider med store "frimærker" med Vejle og Legoland på? Det ser bare så godt ud. Dejligt at have minderne om en god ferie samlet, så man kan nyde dem igen og igen. Vild med din stil i det album.
  God weekend.
  Karin

  SvarSlet
 2. Ja, men Lise, hvor er du dygtig til det der smash, det ser hamrende godt ud, og der er ingen tvivl om at Sune havde en dejlig dag, det vil din smashbog altid vidne om. tak fordi du spørger til mit helbred, det er ikke blevet bedre, jeg er begyndt at gå med stok, for bedre at holde balancen, på onsdag skal jeg til samtale på hospitalet. knus morkaren.

  SvarSlet
 3. Skøn smash, jeg tænker lidt over om det mon er noget for mig...lige om lidt.
  tak for idag, skønt at se dig igen;-)

  SvarSlet
 4. Superflot album igen, igen....
  Sune kan da kun være tilfreds med dine kreativiteter.
  Og nyd I Legoland og Løveparken mens det varer. Lige pludselig er det slut, og så skal du i action park, på motorcrosbane osv...Så vil du måske ønske dig en stille dag i Legoland...haha.
  H synes det er godt du er tilfreds, for hun fik jo ikke de små reoler som far og mor talte så varmt for....Så nu kan du godt komme på inspektion !

  SvarSlet
 5. Skønne skønne ferie sider, du har lavet.
  God weekend.

  SvarSlet
 6. så flot sommerferie album og dejligt med minder at se tilbage på
  Du må have en dejlig weekend
  knus Pia

  SvarSlet